Uw opdracht,
Onze trots!

Tuinkamer

In Barneveld hebben we een maatwerk tuinkamer gerealiseerd. Deze prchtige tuinkamer is voorzien van veel glas, doorlopend straatwerk en dimbare LED verlichting. Een bijpassende kachel weet de ruimte prima te verwarmen.

Veranda

In de nieuwbouwwijk Eilanden Oost hebben wij een grote veranda mogen plaatsen. De overgang tussen woonkamer en tuin is nu één geheel geworden.

Stalen kozijn

Met een stijlvolle stalen kozijn heeft deze tuinkamer een doeltreffende wind en regen oplossing.

Composiet schutting

Een weer en wind bestendige schutting gemaakt van gerecycled kunstof. Wederom een prachtige toepassing van dit veelzijdige composiet materiaal. 

Dakramen

Deze prachtige veranda hebben wij voorzien van twee grote dakramen. Het geeft licht aan de woonkamer en zorgt voor een ruimtelijk effect in de veranda.

Poort deuren

De garage is dankzij deze twee openslaande tuindeuren toch nog goed bereikbaar. De oldtimer staat droog en veilig achter slot en grendel.

Houten pergola

Een eye catcher voor deze nieuwbouwtuin. Deze houten pergola sorgt voor een breking van de tuin en zal straks ook als natuurlijke beschutting tegen de zon gaan dienen.

Composiet vlonder

Deze nieuwe composiet vlonder past perfect in het oudere geheel. De vloer oogt al wat verweerd en sluit daardoor naadloos aan op de rest van het balkon.

Moderne schuur

Deze moderne schuur past perfect bij de landelijke tuin.

RR Timmer & Montage

Brabanterlaan 42
3772 PK Barneveld

Tel.: 06 17 84 49 10
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.